To ξενοδοχείο Mykonos Princess, συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης σαπουνιών «Green Soap»

Το ξενοδοχείο Mykonos Princess βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, μόλις 3 λεπτά με τα πόδια από την αμμώδη παραλία του Αγίου Στεφάνου με τα κρυστάλλινα νερά!  Η θέα του ξενοδοχείου στη Χώρα της Μυκόνου, η οποία βρίσκεται μόλις 3 χιλιόμετρα  μακριά & στο Αιγαίο, προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης  κατά τη διάρκεια των διακοπών σας!

Η θέση του ξενοδοχείου είναι καθοριστική καθώς δίνει στον φιλοξενούμενο την δυνατότητα να απολαυσει ήσυχες στιγμές χαλάρωσης  αλλά ταυτόχρονα να είναι και τόσο κοντά στην Χώρα , όπου είναι το επίκεντρο της νυχτερινής-και όχι μόνο- ζωής του νησιού.

Η κατασκευή και η τεχνοτροπία των χώρων εμπνέονται ι από την απλότητα και τη λιτότητα της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ενώ έχουν προστεθεί  μοντέρνες πινελιές με απαλά χρώματα που αποφορτίζουν και ξεκουράζουν τον πελάτη.

Σκοπός μας στο Mykonos Princess είναι η παροχή υψηλού επιπέδου ελληνικής φιλοξενίας.  Επιθυμία μας είναι ο επισκέπτης μας να νιώθει σαν να φιλοξενείται σε ένα φιλικό του σπίτι στο νησί! Αυτή η προσωποποιημένη και ανθρωποκεντρική εμπειρία διαμονής αναπτύσσεται στις ακόλουθες υπηρεσίες μας.


Τι λένε για εμάς: Το ξενοδοχείο μας θεωρείται ως το τρίτο καλύτερο ξενοδοχείο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου σύμφωνα με το Trip Advisor. Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποια σχόλια των επισκεπτών μας:

Κοντά στη πόλη, μαγευτική θέα, φιλόξενο περιβάλλον, ρομαντική ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση, ευγενικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Πλουσιοπάροχο και γευστικό πρωινό. Πραγματική πριγκίπισσα της Μυκόνου!  Πολύ θα θέλαμε να ξαναβρεθούμε στο μαγευτικό σας χώρο!” Μάιος 2015

“This hotel was beautiful. The views from every window were like a postcard. Breakfast each day was amazing and the setting is gorgeous. The service was excellent- from getting our bags to our room, to getting a rental car agent to come to the hotel for us, to the warm but professional service of all the staff. If I had to only visit one place for the rest of my life, it might be this hotel.”  June 2015

Αξίζει, επίσης, να σημειώσουμε ότι στη booking.com η βαθμολογία πελατών είναι 8,7. Σχόλια όπως «Treated like royals at princess hotel.», «This is utopia» «Our best stay in Greece: Mykonos Princess Hotel»
«Did not want to leave!
»  μας χαροποιούν και μας δίνουν το έναυσμα και το κίνητρο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Άλλες παροχές ποιότητας:
o   Special welcome Treatment from our Schauffer
o   Welcome surprise upon the arrival in the room
o   Εxpress Check In /VIP Check In
o   Υπηρεσία concierge 24 ώρες το 24ωρο
o   Room Service 24 ώρες το 24ωρο
o   Νespresso coffee machines σε ολα τα δωματια, βραστηρας κατοπην ζητησης, ironing board με σιδερο ασφαλειας, ζυγαρια
o   Σε μια μικρή  προσπάθεια να φέρουμε τον επισκέπτη μας σε επαφή με την πεμπτουσία του πολιτισμού μας, διαθέτουμε σε κάθε δωμάτιο την έκδοση’Βατραχοι’’ του Αριστοφάνη,  μεταφρασμένη στα Αγγλικά.
o   Καθαριότητα 2 φορές την ημέρα – Παράλληλα με την υπηρεσία της καμαριέρας ,  προσφέρουμε  κάποιο ελληνικής προέλευσης προϊόν (π.χ. ελαιόλαδο, μαστίχα Χίου, πρασινο σαπουνι)  με προσωπικο μηνυμα ως αναμνηστικό , το οποίο ο φιλοξενούμενος μπορεί να πάρει μαζί του φεύγοντας σαν δώρο από εμάς.
o   Εστιατόριο που προωθεί την ελληνική γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα. 
o   Πιστοποιημένο Ελληνικό πρωινό.
o   Κοινωνική συνεισφορά / εταιρική ευθύνη: ανακύκλωση υλικών (χαρτι – αλουμινιο – πλαστικο) , μπαταριών, σαπουνιών .  Σχετικά με την ανακύκλωση σαπουνιών, συμμετέχουμε στη δράση clean hands, κατά την οποία τα εναπομείναντα σαπούνια των πελατών ανακυκλώνονται σε νέα που προσφέρονται σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. 
o   Free Wifi σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου.
o   Laptop & printer στο lobby για κοινή χρήση και παροχή tablet κατόπιν ζήτησης.
o   Express check out application
o   Quality Service manual: Έχοντας ως στόχο όχι μόνο να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες του φιλοξενούμενου αλλά και να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες του, εφαρμόζουμε τα ποιοτικά standards της HotelBrain, της διεθνώς διακεκριμένης εταιρείας στην οποία έχουμε αναθέσει τη διαχείριση του ξενοδοχέιου μας, μέσω του αποκλειστικά για το ξενοδοχείο μας εξατομικευμένου Quality Service manual.
o   Διακρίσεις: Luxury Travel Guide Global Awards 2016, Certificate of excellence tripAdvisor 2015Η Cleanhands είναι αδειοδοτημένη αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία με κύρια δραστηριότητα τη συλλογή, την επεξεργασία και τη διάθεση χρησιμοποιημένων σαπουνιών από ξενοδοχεία, για δωρεάν χρήση σε κοινωνικούς φορείς που έχουν ανάγκη από βασικά είδη ατομικής υγιεινής.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2012, είναι στελεχωμένη από τεχνικούς εξειδικευμένους στην τεχνολογία των σαπουνιών. Πιο συγκεκριμένα, όταν τα σαπούνια έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο ώστε να είναι πια ακατάλληλα για χρήση, αντί να ακολουθήσουν την διαδικασία των απορριμμάτων, με τις γνωστές σε όλους μας περιβαλλοντικές συνέπειες, συλλέγονται για να καλύψουν ενεργειακές και κοινωνικές ανάγκες.
Ταυτόχρονα, με αυτού του είδους την αξιοποίηση (επαναχρησιμοποίηση) συμμετέχουμε στην ανακύκλωση και μάλιστα με πρόγραμμα #GreenSoap διαλογής στην πηγή, που ωθεί στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στους Χ.Υ.Τ.Α. (Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων).


Τα χρησιμοποιημένα σαπούνια ανήκουν στην ανακύκλωση


Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου: