Ο οργανισμός ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ενημερώνει τους εργαζομένους της Mercedes-Benz Eλλάς για τις δράσεις του

Στα πλαίσια εορτασμού της «Ημέρας Διαφορετικότητας 2016» της Mercedes-Benz Eλλάς, και ανταποκρίνόμενοι στο κάλεσμα της εταιρίας ο οργανισμός μας ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ  πραγματοποίησε παρουσίαση  στους εργαζόμενους, το πρόγραμμα ανακύκλωσης χρησιμοποιημένων σαπουνιών #greensoap προερχόμενα από ξενοδοχεία με απώτερο σκοπό την αλλαγή χρήσης κάποιων πραγμάτων και μείωσης του περιβαλλοντικού  αποτυπώματος με απλές λύσεις.

Επίσης έγινε αναφορά στο Εθελοντικό Πρόγραμμα ΕΚΕ για Εργαζόμενους Εταιριών με σύνθημα «Δώσε Ζωή στο Χρησιμοποιημένο Σαπούνι».

Είσαι εργαζόμενος και ψάχνεις έναν εύκολο τρόπο να πάρεις μέρος σε μια ομαδική δημιουργική εμπειρία; Έλα στα «Καθαρά Χέρια» , δημιούργησε μια Καθαρή Ομάδα! 

Το Ανακυκλώσιμο Σαπούνι , Σώζει ζωές ... Βοηθά τον Πλανήτη. 

Βοήθησε τα «Καθαρά Χέρια» συμμετέχοντας στη διαδικασία ανακύκλωσης των ειδών καθαρισμού.

Με την ΕΚΕ «Δώσε ζωή στο χρησιμοποιημένο σαπούνι» θα προάγεις την αποστολή η οποία είναι να φτάσει σαπούνι στα χέρια των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, φορέων και δομών που έχουν υπό την προστασία τους παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη αποφεύγοντας τον κίνδυνο εξάπλωσης ασθενειών, συμβάλλοντας μαζί για την υγεία και το περιβάλλον.


Εργαζόμαστε μαζί , Κερδίζουμε Μαζί. 

Εδώ είναι η ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον ευνοϊκών σχέσεων μεταξύ των συνάδελφων & συνεργατών σου. Δώσε στα μέλη της Ομάδας σου να αναπτύξουν καλύτερες διαπροσωπικές σχέσεις και δημιούργησε δεσμούς με τους συνεργάτες σου προσπαθώντας για ένα κοινό σκοπό.


Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας, Caravia Beach Hotel ,  PORTO CARRAS , COCO-MAT Hotel Nafsika για την ευγενική συνεισφορά τους στο έργο μας.

Η μετακίνησή μας στην εκδήλωση έγινε με τα ξύλινα ποδήλατα της COCO-MAT.