Πρόγραμμα για τι νέες μαμάδες

Ο ερχομός ενός νέου μωρού είναι μία εξαιρετικά ικανοποιητική και συναρπαστική στιγμή για τις νέες μανάδες, η οποία συνοδεύεται επίσης από την τεράστια ευθύνη για τη φροντίδα αυτής της χαράς. Αυτή τη στιγμή, η προστασία ενός νέου μωρού από τις ασθένειες και τη μόλυνση γίνεται πιο σημαντική από ποτέ, καθώς εξάλλου τα νεογέννητα είναι ιδιαίτερα ευάλωτα καθώς το ανοσοποιητικό τους σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. 
Ο οργανισμός ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ διαθέτει εμπειρία πάνω από 5 χρόνια στον τομέα της υγιεινής και ένα διαρκές ενδιαφέρον για την προστασία των νεογέννητων και των βρεφών από τις μολύνσεις. Γι 'αυτό κάθε χρόνο ο αριθμός των νέων μανάδων που εκπαιδεύουμε γύρω από την υγιεινή σε όλη την Ελλάδα ξεπερνάει τις 2.000. 
Συνεργαζόμαστε με διάφορους εταίρους επαγγελματίες του τομέα της υγείας, όπως παιδίατροι και μαίες  για να προσεγγίσουμε τις νέες μητέρες και να τους διδάξουμε κάποιες βασικές αλλά ισχυρές συνήθειες υγιεινής για την προστασία της υγείας, όχι μόνο του νεογέννητου, αλλά και όλης της οικογένεια τους.
Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τις νέες μαμάδες, να τις βοηθήσουμε να κρατήσουν τις οικογένειές τους υγιείς και να τους διδάξουμε πώς κάποιες μικρές παρεμβάσεις μπορεί να είναι ευεργετικές και να παρέχουν προστασία σε όλους στην οικογένειά τους.
Εμείς εδώ στη Cleanhands πιστεύουμε με πάθος στη δύναμη της εκπαίδευσης στην υγιεινή, και αυτό ανάγεται στο ίδιο τον πυρήνα της ύπαρξής μας, καθώς βοηθά στην προστασία των οικογενειών από ασθένειες και δίνει στα νέα μωρά ένα υγιές ξεκίνημα στη ζωή.