Πρώτη Συνάντηση στα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ - Επικοινωνούμε

Το καλοκαιράκι πέρασε και θέλουμε δε θέλουμε γυρίζουμε όλοι σιγά σιγά στη γνωστή μας ρουτίνα. Έτσι λοιπόν για να μην μας φανεί βαριά η αλλαγή, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου θα συναντηθούμε όλοι στα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ στις 18.00 για να μιλήσουμε για τις διακοπές μας, να χαλαρώσουμε, να ονειρευτούμε και να σχεδιάσουμε τις δράσεις μας. 

Η πορεία του Οργανισμού μας συνεχίζεται στην οδό  25ης Μαρτίου 9, στο ζεστό χώρο μας που άνοιξε και περιμένει τις παρεμβάσεις μας.

Προσανατολισμός,Ανακύκλωση, Ανατροπή, Ένταξη, Δημιουργικότητα, Έκφραση, Δράση, Συνάντηση, Υπευθυνότητα, Εκδηλώσεις, Συνεργασία, Ανάπτυξη δραστηριοτήτων, Ενεργός πολίτης, Αλληλοσεβασμός, Συλλογικότητα, Αλληλεγγύη, Ειρήνη, Αυτοέκφραση, Κοινή δράση. 


Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, στο χώρο του Οργανισμού μας (25ης Μαρτίου 9, Φλώρινα) στην πρώτη συνάντηση της χρονιάς με σκοπό να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί, να υποδεχτούμε νέα μέλη, να ανταλλάξουμε απόψεις, να συζητήσουμε, να συναποφασίσουμε για τις ομάδες και τις δράσεις του Οργανισμού και να οργανωθούμε. 

Αυτούς που στα ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ξέρουμε (μέλη , φίλους κ.λ.π) , αλλά κι εσάς που μας έχετε δει και σας έχουμε κάνει εντύπωση ή απλά σας έχουμε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Ελάτε όλοι για να ξεκινήσουμε μαζί μια δημιουργική και ξεκούραστη χρονιά.

Πιθανές ομάδες, οι περσινές: Ομάδα Συλλογής-Ανακύκλωσης, Κατασκευής ανακυκλωμένων σαπουνιών,Συσκευασίας,Υγιεινής,Εναλλακτικής Διδασκαλίας,Φωτογραφίας, Εκδηλώσεων, Ορεινής πεζοπορίας,Ποδηλάτου.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί και σε νέες προτάσεις.